26 Mayıs 2014 Pazartesi

Evlilik Teklifi Yüzüğü


Hayatta pek çok sembole farkında olmadan çeşitli anlamlar yüklüyoruz ve belli bir süre geçtikten sonra o sembol bizim için düşündüğümüz şeyle eş anlamlı hale geliyor. Tektaş yüzük dediğimizde artık bunun bir evlilik teklifi yüzüğü olduğunu hepimiz kabul ediyoruz. Bundan yıllar önce, annelerimiz babalarımız evlenirken ince sarı alyanslarını takarak evliliklerini sembolize ederlerdi. Günümüzde ise çeşit çeşit alyansların yanında tektaş yüzükler de olmazsa olmaz hale geldi. Hatta hiç tanımadığımız bir bayanın parmağındaki yüzüğe bakarak ilişki durumu hakkında yorumlar yapabilir durumdayız.


Beyler için evlenme teklifi kararı almak çok kolay değil biliyoruz ancak yüzük seçimi konusunda yaşanan zorluklara da sıklıkla tanıklık ettik. Piyasada onlarca mücevher markası ve hepsinin de onlarca-yüzlerce farklı tektaş alternatifi bulunması, damat adaylarının kafalarının karışmasına neden oluyor. Herkes evlenmek istediği bayanın her şeyin en iyisine, en güzel olanına layık olduğunu düşünüyor. Dolayıyla alacağı yüzüğün, sevgilisi tarafından bir ömür beğenilerek takılıp takılmayacağından endişe duyuyor. En en en dedikçe içinde bulunulan durum biraz daha karmaşık hale geliyor. 

Evlilik teklifi yüzüğü seçerken beylere naçizane bir kaç önerimiz olacak. Bu yüzük maddi değerinden çok ilişkinize ait manevi değeri daha yüksek olan bir sembol. Sevgilinizin her gün her saat üzerinde taşıdığını size ait bir şey, üstüne üstlük içinizde isminiz yer alıyor. Siz ona nasıl bir yüzük sunarsanız sunun, o yine dünyanın en mutlu kadını olacak. Önemli olan takdim ederken ona hissettireceğiniz duygular. Ömür boyu baş konulacak bir yastığın, benden bize geçişin, iyi günde kötü günde birlikte olmaya söz verişin ve beraber yeni hayatınıza merhaba demenin yaşattığı o muhteşem duyguya ait bir sembolü sunduğunuz hep aklınızın bir köşesinde olsun yeter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder